Markus födelsedagskalas på Riche igår tisdag

Jag ska skriva om o visa bilder från i förrgår då vi firade riktiga födelsedagen på Grand och i Aspudden och från lilla julafton dagen innan. Men jag får ta födelsedagskalaset på Riche först, för det är så många namn att komma ihåg. Ändå har jag glömt en del. Och alla som var där har jag inte med här på bloggen, många kände jag inte alls igen. Riche har blivit ett favvoställe för Markus o hans kompisar, bl.a. för att det är bra, ligger centralt och för att kompisen Micke Weijmar jobbar där i baren. Fast inte den här kvällen förstås, då var han en av gästerna. Sen har vi en annan märklig anknytning hit. Min biologiska mormor jobbade som kallskänka här på Riche för precis 100 år sedan! Men den kopplingen har inte spelat någon roll numera, bara kuriosa.
Markus och hans Carin. Roland vandrar med barnbarn lilla Lou i bakgrunden.
Carin och barnbarn lilla Lou. Hon gjorde Richepremiär här. Första besöket.
Lille Bill fördjupad i sin padda längst till vänster, Markus, hans svåger Robin, svägerska Lina, Bobo o lilla Bonnie. _De har varit hos oss på Liane några gånger och vi träffar dem ofta vid våra besök i Stockholm. En mysig familj.
Morfar Janne och Bobo. Barnbarnens morfar Janne och mormor Anne-Marie var också med förstås. Dem träffar vi ibland både här på Liane och i samband med stockholmsbesöken.  Vi har trevligt tillsammans.
Först var det bara vi där sen kom vännerna indroppande. Här är en av dem: Roland pratar med Fredrik Wikingson, delägare Mexiko Media, tv-produktionsbolag där Markus jobbar.  De pratade om programmet Fredrik spelade in i Årjängsparken och gemensamma bekanta därifrån.  ;- ) Och om Grisnils som alltså underhöll på Tjolitta när Markus fyllde 30. Vi har ibland skojat om att vi kanske skulle ha tagit med honom till den här kvällen på Riche. Men han hade inte kunnat göra sig hörd. Ljudnivån var hög.
Ömer Oguz som är en av dem som vi känt länge av Markus vänner. Han har varit på Liane flera gånger och vi har setts i Stockholm också. Ömer jobbar med press hos Socialdemokraterna i Stockholm´, i Stadshuset just nu i alla fall. ;- )
Henrik Schmidt som också funnits med länge i vänkretsen.
Till höger Jens Stenberg som jag hoppades att få träffa den här kvällen och få en pratstund med och det fick jag!!  Han o Markus har jobbat ihop på olika sätt sedan de slutade gymnasiet i Åmål,  men har nu olika arbetsplatser. Jens jobbar numera på Allers förlag med it - utveckling av några av tidningarna där om jag fattat det rätt. Har tidigare varit chefredaktör för tidningen Café där Markus jobbade. Jens har varit på Liane ett antal gånger.
Micke Weijmar o Roland. Micke jobbar här på Riche, annars. Men var alltså ledig den här kvällen. Micke har varit  här på Liane
Johan Seidefors som också varit här på Liane med hustru Petra och barn, det äldsta Lova som   numera är 12 år!.
Här är killen som har klippt en stor del av Lerinprogrammen som kommer nu i januari. Han är alltså knuten till TV-produktionsbolaget Mexiko Media, där Markus jobbar nu.
Mats! Mats är en av de äldsta vännerna också, har varit på Liane flera gånger. Han matchar Markus i längd, reslig kille, alltid med ett stort varmt leende!.
Micke Svensson som också finns på Mexiko Media, en av delägarna om jag minns rätt nu, tillsammans med Filip, Fredrik och Lars. Han o Markus har jobbat tillsammans i ett antal år, förut i olika tidningssammanhang, Hachette, Café och alltså nu med TV produktion
Här är också TV-folk. Tror att killen till höger heter Johan Sköld
Mexiko Media folk som jag tyvärr inte kommer ihåg namnen på, de är så nya för oss. Jonas Adner kanske till höger i keps
Jesper Thomsgård, gammal god vän till Markus, men inte från media. Han är i byggbranschen i Stockholm och det brukar bli byggprat mellan honom o Roland. Han har också varit här på Liane.
Stefan Segolsson som har jobbat mest tillsammans med Carin på tidningen Elle.
Jag vet egentligen namnet på den här mannen men det har tillfälligt fallit ur minnet. Kommer nog.
 
Peter Smirnakos chefredaktör  tidningen Icon. En av Markus äldsta vänner här i Stockholm, de har jobbat tillsammans och ibland delat lägenhet, innan Peter  slog sig ihop med Sophie. Hon var inte med, de packar för att åka utomlands som idag så Peter fick göra en snabb visit. Peter har varit här på Liane flera gånger förstås.
 
Några  som vi känner  var inte med; Stina Samolov som snart ska ha barn och hennes Daniel och Martin Roos med fru Roweena som är i Sydafrika.
 
En del av dem som var med på Riche igår var också med på 30-årsdagen som firades på Tjolitta i Sillerud med Grisnils på scen.  ;- ))
Då var min blogg alldeles nystartad och kanske mer som en vanlig pappersdagbok med mycket text.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback