Fler politikeravhopp i Årjäng

Följande politiker vill lämna sina politiska uppdrag på nästa fullmäktigemöte och de är alla från (M);
Lars Hugosson, Brita Nilsson och Margareta Bryntesson. Margareta B lämnar sitt parti (M) med omedelbar verkan men kommer att sitta kvar som ersättare i fullmäktige utan parti-bindning.
 
För några veckor sedan lämnade  några  andra (M) - politiker sina uppdrag Ulf Kullander, Rolf Gruvborg och Esbjörn Andersson, liksom Rolf Emanuelsson (FP).  Roger Andersson (M)  aviserade samtidigt  att han i fullmäktige inte längre stödde (M) utan (C).
 
Trenden är allt mer tydlig. Den s.k. Nya Alliansen med (M), (FP), (KD) och (SD)? blir  mer  och mer ett rent Töcksforsalternativ. Partiföreträdare man tidigare haft från hela Årjäng  lämnar nu  i allt högre utsträckning Nya  Alliansen efter senaste uppgörelsen med (S) ang. skolchef - kommunchef och kvar blir mest de som har Töcksforsanknytning.  Det borgliga stödet från kommunen i sin helhet formeras runt Katarina J och (C) just nu  och fler medlemmar kommer nu  till från de andra partierna.
 
Det är tråkigt att Töcksfors ser ut att isolera sig i kommunpolitiken. Synd också att kloka och erfarna kommunpolitiker lämnar sina uppdrag. Oavsett parti så behövs de för att samla alla goda krafter för hela kommunens bästa.
http://inga.blogg.se/2014/february/tocksfors-tillvaxtmotor.html
Till slut är det väl bäst att jag är tydlig med att jag sympatiserar  med  C men att jag inte på något sätt har mandat att företräda partiet. Det jag skriver här på bloggen är mina egna åsikter och funderingar runt kommunpolitiken, ingen annans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback