Googles gunstling ...

... är jag ibland, dvs det jag skriver om hamnar högt på Googles sökmotorer. Och jag har ingen aning om varför, för detta är en rätt blygsam blogg. Det spelar för det mesta ingen roll alls eftersom jag inte har för avsikt att sälja reklamplatser. Jag betalar till och med för att slippa ha reklam här. Minns att måttet var rågat den gången då jag hittade reklam för WWF här, en företeelse som jag betraktar som lite skum.

Men ibland kan det ha sina fördelar. Minnesgoda bloggläsare kommer kanske ihåg att vi i juni var inne på en butik i Karlstad som säljer båtdelar och blev snorkigt bemötta. Jag skrev om det besöket här på bloggen.  
http://inga.blogg.se/2011/june/hjertmans-bat-i-karlstad.html

Blogginlägget hamnade högt upp bland tusentals träffar när man söker på företagsnamnet. Och nu har "Googlevågerna" slagit över försäljaren! ;-) Igår kom en ursäktande kommentar från butiksägaren med erbjudande om någon form av kompensation!  Tack för det! Och tack Google!

Kommentarer
Postat av: Selma

Så kan det gå.

Postat av: frikadellen

Fantastiskt! Och en påminnelse att man kanske ska passa sig för vad man skriver mellan varven, även om just inte i detta fall...

2011-09-02 @ 12:41:49
URL: http://frikadellen.blogg.se/
Postat av: Ailas

Haha, det där tycker jag var MYCKET KUL! Mer sånt vill jag se.

2011-09-02 @ 20:25:25
URL: http://ailas.svenskablogg.se
Postat av: Zarah

Jag tror många företag har superkoll om vad som skrivs om dem. Jag har i vart fall fått respons när jag skrivit något ofördelaktigt om dem...

2011-09-03 @ 20:59:32
URL: http://verandan.svenskablogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback