Kjell Ericsson slutar

Årjängs starke man, kommunalråd, osv slutar från och med 1:a oktober och han kommer inte att gå tillbaka till jobbet som polis. :-) 

Kjell Ericsson har styrt kommunen med fast hand i ett antal år. Han har ett enormt kontaktnät nationellt och internationellt och har betytt mycket för utvecklingen av näringslivet inom kommunen. 

Det är väl inte allt för fantasifullt att anta att Kjell ändå kommer att ha någon form av uppdrag inom näringsliv  eller offentlig sektor.  De flesta har nog svårt att tänka sig Kjell enbart som skogsbrukare och familjens man.  


Intressant att följa hur det påverkar politiken inom kommunen.http://www.nwt.se/ArticlePages/200806/03/20080603201024_357/20080603201024_357.dbp.asp


Kommentarer
Postat av: Tessan

Det var kanske dags nu...

Postat av: ÅrjängsTrollet

Kul att det hann bli en staty över honom, Weine och Olle på det nya torget före hans avgång!

Tycker även att Inga bör tillägna Kjell den mycket välskrivna bloggen "Demokrati-diktatorn", otroligt träffande tycker jag.

Hoppas verkligen att Kjells efterträdare har en akademisk examen och gärna är utbildad ekonom, det Årjängs politiska etablisemang behöver mest är kompetens, ekonomisk, juridisk och pedagogisk.

2008-06-04 @ 17:39:15
Postat av: Inga M

Tessan: Det finns alltid många åsikter om en kraftfull ledargestalt. Om man nu ska säga något positivt om Kjell ändå så har han gjort en enorm arbetsinsats för Årjängs kommun och han har verkligen lyckats utveckla samhällets näringsliv.Årjängstrollet: Ha ha... det kan alltså bli namnen på torghästarna!!Du menar det här blogginlägget antar jag

http://inga.blogg.se/2008/january/om-diktatorn-i-demokratin.html

Tja, det inlägget kan väl i valda delar gälla ett antal människor som har den typen av position, ingen nämnd, ingen glömd.

2008-06-04 @ 18:58:46
Postat av: Inga M

Årjängstrollet: Jo, det finns möjligheter att utnyttja för den som vill och jag har beskrivit en del av dem i mitt blogginlägg om demokratidiktatorn, (skrivet i ett helt annat sammanhang än detta OBS!) . Men "it takes two to tangoo". Och när det gäller Claras torg så har oppositionen varit med hela vägen utan protester, även om man försökte slingra sig i media efteråt.

2008-06-05 @ 23:27:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback