Man ska rycka upp rabarber!
Det var dags att skörda rabarber på Liane igår. Förr skar vi av dem med kniv men har lärt oss nåt annat. Rabarber ska liksom ryckas upp, det är bäst för växten, stjälkarna ytterst först. Så nu blev det ryckande, då ser det ut så här. Ska förstås rensa och skala och frysa i bitar för att kunna göra paj.
Sen kan vi ju funderar över varför rabarber vägrar växa vid vårt hus. Det som finns är en gammal variant på Liane som funnits där i många år. Den går att skörda några gånger på säsongen.
Kommentarer
Postat av: Karl
snubblade in på din blogg när jag sökte efter gjutjärnsgaller till cementring. Till er grill, var fick ni tag i det galler ni har?
Svar:
Inga Magnusson
Postat av: znogge
Ja, så ska man göra. Tyvärr trivs dock inte rabarber här vilket är synd.
Svar:
Inga Magnusson
Trackback