Jag avslutar bloggandet som dagbok

Jag har ju skrivit dagbok på bloggen i princip två gånger varje dag. Och dessutom inlägg på Facebook. Nu räknar jag med att Facebookinläggen får bli min webdagbok framöver. Man kan hitta den om man söker på mitt förnamn och efternamn. 
 
I will finish my blogg as diary and plan to have only Facebook as my web-diary. It is possible to find my fb searching with my name, Inga Magnusson. 
 
Bloggen kommer att finnas kvar, men alltså inte som dagbok. Här lägger jag sånt som jag vill spara och kunna hitta igen i rätt kategori, typ släktforskning, tomatodling, recept. Men det blir alltså inte så ofta
 
Jag har funderat en hel del på detta med dagboksskrivandet. Min mamma skrev dagbok hela sitt liv fram till hon blev 90 år. Allt finns kvar här i källaren. Jag började också skriva dagbok tidigt, på papper förstås. År 2005 flyttade yngste sonen till USA första gången. Då ville jag skriva dagbok på nätet istället så han skulle kunna följa livet på Liane. Jag vet inte om han var så intresserad men han har bott många år i USA sammanlagt och  bloggen har jag hållit på med i 17 år nu. Den och facebook har varit en möjlighet för mig att behålla kontakter från förr. Det blev viktigt eftersom jag flyttade långt från platsen där jag växte upp. Sen har det tillkommit nya vänner också. Fint att kunna ha tät kontakt under lång tid, speciellt nu i pandemi-tider med fysisk isolering. 
 
Jag väljer att publicera det här inlägget före Liane-beskrivningen, den kan få vara mitt sista dagboksinlägg på bloggen. Det här nya upplägget är ett test så jag får se hur det blir framöver, jag kanske ångrar mig. ;- ))
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback