Vi var i Töcksfors på shopping igår!

Vi åkte till Töcksfors igår för lite shopping och för att fördriva en oplanerad söndag. Ok, Roland behövde handla några klädesplagg också och en del annat, vi har ju legat lågt med inköp  ett par år under pandemin.
 
Töcksfors ligger nära gränsen mot Norge och har länge attraherat norska kunder. Under pandemin har det varit trist tomt  för gränsen var stängd, men nu är gränsen öppen och kunderna återvänder. Det finns alltså två stora köpcentra i Töcksfors och detta är ett av dem. Vi var för säkerhets skull på båda. ;- )
 
Det här heter nog Handelspark. Här säljs lite av varje, i alla fall maggot. Vi träffade en granne som var på jakt efter det här för sitt vintermete i skogs-tjärn. 
 
Nu fanns en hel del shopping-sugna kunder, mest norska, men det är så stort så man behöver inte trängas, det känns skönt. 
 
Godisbutikerna är gigantiska! Det är sockerskatt i Norge så slisk  är dyrt där, alltså intressant för norska kunder att köpa i Sverige. Även Coca Cola går åt i mängd. Och så normalt sett bensin, men vet inte hur det är numera, kanske har ändrat sig.här. Trevlig dag hade vi i alla fall, roligt att kommersen är igång igen i Töcksfors.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback