Sista vackra vinterdagen!!!

Vi har koll på väderleken och det ser ut som om idag har varit den sista fina vinterdagen på länge, sen blir det regn! Bilden ovan är faktiskt av solen mitt på dagen, vid bron vid Brobacken. Solen försöker lysa genom molnen men lyckas inte riktigt. I Sunds-älven kan man se ett gäng änder. Om vintern varat ett par dagar till så hade jag kunnat få skidspår att åka i, hade varit så roligt. Men hoppas att det ändå blir mer snö framöver
 
Seffrin och jag gick några kilometer idag, kanske drygt 3. Det känns bra och han är väldigt nöjd med att få nosa färdigt på olika platser. Ibland är det vittring efter rådjur, ibland efter någon löptik tror jag. Om det är tik-doft lägger han sig ner och gnor nosen mot vittringen! ;- ))
 
I kväll ska vi fira lite med vildsvinsfilé och bubbel. Vi  har ju haft ett par svält-dagar i 5:2 men vill fira de senaste dagarnas överraskande goda jakter med Disco och Musikk. Vi lever rätt ensamma i pandemins spår och det gäller att ta vara på alla positiva tillfällen för att glädja sig. 
 
Imorgon kanske vi träffar goda vänner som är på väg till Eksjö och det stora jaktprovet där.  Ett spännande prov, men kan  också bli  fint besök i Eksjö med hotellet, konstmuseet och butikerna i gamla stan. Hoppas det finns kvar, vi var ju där för många år sedan! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback