Regnbåge från Lillängshamnen!

Alltid roligt att få tag på god fisk, det här är rökt regnbåge från Lillängshamnen. Jag köpte en hel fisk och använde en del av den till förrätt igår kväll. Jag brukar inte göra förrätter men testade igår. Det blev underst en tunn brödbit, sen på med en röra som jag hittade på nätet på Niiinis Kitchenlife (creme fraiche, majonäs, pepparrot och gräslök), sen  salladsblad, ägg, avokado och så fiskbitarna. Jag försökte få bort alla ben och lyckades nästan. Vi var fyra som åt och bara en som hittade två ben. Jag får börja träna på detta med förrätt. Varmrätten blev porterstek på vildsvin och det var gott, såsen blir bra med porter och vinbärssaft i. 
 
Roligt att börja träffa goda vänner igen, åtminstone de som har tre vaccin. Det känns som att det får bli slut på pandemi- isoleringen nu. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback