Köpte nya stavar och två vallaburka på KA-fritid i Årjäng för 48 kr!

Här är bild på mina gamla skidor och pjäxor. Fick lära mig idag på lunchen på Travmuseet av våra vänner bredvid att det heter "Råttfällor" ;- )) Jag åkte vårt skidspår två gånger idag, så skönt! Märker att jag blev trött, inte i benen men i armarna. De har ju bara lyft papper i så där 70 år nu, klart att dom blivit svaga. Fast sen kom jag ihåg hur min far sa att jag måste slappna av i armarna och axlarna efter varje stavtag. Då började jag göra det och det blev mycket bättre. 
 
Min bror är 5 år äldre än mig, han vann KM i skidor när han gick i 3:an i Kyrkskolan. Han fick en stilig tennvas med inskription i pris. Jag var så avundsjuk, bestämde mig för att också vinna KM när jag kom till 3an, tränade som bara den. Och faktiskt så vann jag! Mina förväntningar på tennpokal var stora. Prisutdelningen skedde i gamla gympasalen / matsalen på Kyrkskolan. Min besvikelse var enorm, jag fick ingen tennpokal, jag fick en ynklig glasvas med inskription!! Kantor Lindgren såg nog min besvikelse och förklarade att man tyckte det passade bättre med glasvasar till flickorna, pojkarna fick fortsatt tennpokaler!! Glömmer aldrig!
 
Här är mina nya stavar, precis lagom långa, når till armhålan. Kringlan var borta på en av mina gamla. Jag fick också två burkar skidvalla. Allt kostade 48 kr för det var 90 % rabatt!! Man ska sluta med skidor och tillbehör. Det var en överraskning, jag visste inget innan

Kommentarer
Postat av: znogge

Grattis till fantastiska fynd!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback