Roland klarar att leda hela vår lilla hundflock själv!

Det går bra. Dom uppfattar förstås Roland som ledare och skulle inte trotsa honom. Våra hundar, hamilton Disco, tax Seffrin och dunker Musikk är verkligen en flock. De trivs att vara tillsammans med varandra och med oss. När någon hund är borta så blir det oro och extra koll. Igår fick Roland leda alla hundar, jag behöver ibland gå utan hund för att stärka ryggen och ena höften. Det är svårt att få en hundpromenad att bli helt avspänd, utan stretande i kopplet. Vi räknar med att idag blir det mest innevistelse för oss alla. Det ska tydligen komma upp emot 20 cm snö!!
 Oftast får stövarna lite tuffare motion, några kilometer bredvid fyrhjulingen. Men stillsamma promenader är också bra, de hinner utforska allt med luktsinnet. Det är nog spännande.
 
Sen får jag väl passa på att meddela att vi har tagit bort vår fasta telefon, det får räcka med mobilerna. Det blev så tröttsamt med alla bluffringningar från Somalia och Nordmakedonien ;. ((  Vi gjorde upp med Telia idag och uppsägningnstiden är en månad men vi har stängt av redan. Våra mobilnummer finns på hitta och eniro. Beröm till Telia för ovanlighetens skull: Det var bara en minuts väntetid och ärendet klarades av per telefon och Bankid på några minuter. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Det är ju vanesak både för två- och fyrbenta att gå med flera hundar i koppel. Med en flock fungerar det oftast ypperligt bra. Tänker på personalen på hunddagis som kan gå med fem sex hundar utan problem.

Den fasta telefonin avstod vi för många år sedan. IP telefoni ingår utan kostnad men vi använder enbart våra mobiler och det fungerar utmärkt.

Svar: Ja, jag tror inte att vi kommer att sakna den, inte mycket använd!
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback