Grillkväll i Lianegrillen igår kväll

Vi passade på igår medan det fortfarande var sommarväder, vindstilla, solsken och ganska varmt.  Det blev grillning av hjortkorv, vildsvins-bratwurst, revbensspjäll av vildsvin,  vildsvinsstek, hemgjord potatissallad, bröd och en del annat smått och gott. 
 
Trevligt sällskap hade vi, tiden gick fort. ;- )) Goda vänner som bor några dagar på Liane. Många historier berättades men  det är många kvar än.  
 
Vi har varit isolerade ett par år på grund av pandemin, men är tacksamma att åter kunna umgås. Det slår mig nu hur privilegierade vi är som har så många goda vänner och vänner med olika bakgrund. En del är djupt förankrade här i bygden och vet mycket om händelser och människor från både förr och nu. Det är viktigt och  intressant! En del av våra vänner har växt upp i andra länder och har med sig helt andra erfarenheter av exempelvis krig och fred under sin uppväxt. Det är spännande att jämföra på olika sätt hur det är nu och hur det har varit. 
 
Hoppas vi slipper isolering igen så länge vi lever i alla fall. Det är så ledsamt att inte kunna umgås och träffas framför allt med famijen förstås, men också med vänner.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback