Tjäder-äting blir det idag!

Idag ska vi äta tjädern som Roland sköt. Det blir inte jag som lagar till den utan R. som är en av gästerna på Liane nu. Ska bli en spännande måltid . Tjädern har hängt i viltkylen några dagar. Barnen och barnbarnen som är på Liane nu, var förstås med och kollade förberedelserna. Livet på landet innehåller mycket som är nytt och annorlunda. Häromdagen var det påfyllning av åtel för vildsvin, idag blir det fyrhjulingstur i skogen med svampplockning och senare kanske vara med o kolla på tandstensborttagning på tax om det finns plats hos veterinären. 
 
Igår var det god lunch på Travmuseet i Årjäng och en tur till Töcksfors köpcenter som nu åter börjar fyllas av kunder. Det har i stort sett varit tomt under Corona-tiden. I samband med det blev det också ett besök i Norge,  en tur över gränsen för att Roland skulle tanka diesel mycket billigare än i Sverige. 
 
Beklagar reklaminslagen som läggs in på min blogg. Jag kan inte soppa dem numera, förr betalade jag för att bli av med dem, men det går inte längre. Trist att numera är det inte bara reklambilder utan också filmer som syns här nedan.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback