Jag SKA börjar lösa korsord!

Om man läser på lite om konsten att hålla hjärnan i trim på gamla dar så dyker ofta rådet upp att man ska motionera och man ska  lösa korsord, fast inte samtidigt förstås.
 
Jag har anledning att tro på det, inte bara för att proffsen rekommenderar. Min mamma blev en bra bit över 90,  hon var klar i huvudet fram till sista levnadsåret och löste korsord varje dag!!  Jag börjar närma mig åldern då hjärnan behöver aktiveras, har ett korsord liggande bredvid sängen som  jag borde ta itu med. Det hör inte till de svåraste. Gissar att man så småningom lär sig standardsvar som dyker upp gång på gång i olika kryss.
 
För övrigt så blir det en mellan-dag idag, en dag med matlagning. Jag tog opp rätt mycket kött av älg och vildsvin igår. Det har nog tinat nu, färdigt att kokas, stekas, malas och skäras till färdig och halvfärdig mat. Just nu är det rätt rymligt i frysboxen, några lår och bogar är på rökning. Och ett rådjur väntar på styckning.

Kommentarer
Postat av: znogge

Jag löser korsord regelbundet men föredrar att lösa på nätet. Är medlem på korsord.se och har löst drygt 12000 korsord där. Lär vara nyttig hjärngympa ja :D

Svar: Tack för tips!
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback