Grillfrossa med vildsvinskotletter!

Det gäller att passa på när vädret tillåter grillning, trevligt att ha en gasol på altanen. Grillade vildsvinskotletter är en höjdare. Jag kokar många först i vildsvinsbuljong och fryser ner fyra i varje påsen, det är vad som går åt en måltid.  (En åt mig och tre åt Roland ;- )) Tinar upp och i grillolja, sen kommer de snabbt på grillen får färg och mer smak. Till det äter vi gärna ugnsrostade grönsaker med palsternacka, selleri, lök och morötter och så små potatisar som också är gjorda i ugn.De får ligga i olja ett tag innan ihop med timjan eller rosmarin sen salt på före serveringen. Bea och grönt till förstås. Känns lyxigt att kunna äta vilt,  dessutom nyttigt och klimatsmart om man nu bryr sig om det.
 
Nästa måltid bjuder också på lyx fast inte från bygden, det är skrei! Mer om det senare, tänkte testa ett nytt recept

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback