Fortsättning på växthus - förråd!

 
Takstolarna är på plats och ryggåsen. Taket till vänster över förrådsdelen blir alltså vanligt tak och till höger över växthusdelen blir det kanalplast. Här på bilden är det gjort för ett smalare fönster vänster om dörren. Men Roland är snickare och vill att det ska vara symetriskt så det fönstret ska bli lika stort som det till höger. Och det är glas som vi redan har liggande.  Roland har kommit på att han har en diskbänksplåt liggande (från Vasastan i Sthlm!) så den kommer nog att hamna utmed förrådsväggen. Kan bli en bra arbetsplats med hyllor över.  Och han vill göra enkelt avlopp ut från den diskhoarna. Bra om man vill vattna växter
 
 
På gaveln längst bort blir det begagnade fönster. På glas-långväggen häråt blir det också  begagnade fönster fast med persienner. Hittills har vi inte tänkt el i växthuset, men idag  träffar vi ändå en elektriker och kan be om råd, kanske funkar på nåt enkelt sätt.
 
Roland vill måla det invändig med rödfärg men jag vill att det ska vara så här, tycker det är snyggast och ser ingen fördel med målningen. Den bara färgar av sig på kläderna.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vilket gediget bygge det blir! Röd färg invändigt tycker jag är onödigt men ni har inte funderat på att vitlasera det?

Svar: Till slut, efter mycket dividerande, har bestämt oss för att inte måla alls invändigt, åtminstone inte än. Men om vi ändrar oss så vore vit lasyr nog fint.
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback