Åh... vit sparris igår kväll!

Vi fick en omgång vit sparris, hemodlad, häromdagen! Igår kväll åt vi. Nu gjorde jag på lite nytt sätt  med tillagningen. Kokade först i citronavsmakat vatten några minuter. Sen stekte den till färdig men inte sladdrig. Serverades med brynt smör och hollandaise samt kallrökt skinka, riven ost och hemma-sallad. Bästa maten!!!
 
Skinkan! 
 
Och ett torrt bubbelvin till det. 
 Bättre blir det inte!

Kommentarer
Postat av: Znogge

Så gott!

Postat av: Helena

Gott! Jag gillar faktiskt grön sparris ännu mer. Men jag är medveten om att det är den vita som anses bäst i Tyskland :)

2021-06-20 @ 20:26:59
URL: http://www.freedomtravel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback