Tidningen "Husmodern" nr 25 1932!

Framsida av Einar Nerman! Den här tidningen var ett fynd på "Nysäters Hem o Antik" igår. Helt fantastiskt att läsa alla annonser och artiklar  från den här tiden, det är verkligen kvinno-historia. En del annonser kan man  tolka som förtäckt koppleri exempelvis. Innehållet i tidningen är alltså inte riktigt så oskuldsfullt som framsidan antyder.
 
Till sist: Ledsamt nog så fungerar inte Blogg.se bra längre. Jag har svårt att komma in på bloggen för att göra nya inlägg, jag blir ofta blockerad av buggar som härjar på blogg-plattformen. Ansvariga för bloggen skyller på att man har dåligt med personal under sommaren.  Det kan alltså bli betydligt mindre från mig på bloggen, i alla fall den närmaste tiden. Jag kan bara hoppas att man lyckas lösa problemen framöver. Känns ledsamt. Jag har bloggat här sedan 2005, i stort sett varje dag, 14.927 inlägg har det blivit. ;- ))  Ler lite när jag tänker på att min mamma också skrev dagbok hela sitt liv, fast på papper, hon blev 93 år gammal.   Istället blir tyngdpunkten i mitt  dagboksskrivandet på facebook. Den som är medlem där kan söka upp min sida på mitt namn. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Många kvinnor utnyttjades även förr men kanske var det inte lika utstuderat.

Tråkigt att bloggen inte fungerar som den ska. Jag har bloggat på WordPress i många år och det är ytterst ytterst sällan som det är några problem. Jag är helt enkelt mycket nöjd.

Svar: Jag får fundera över hur jag ska fortsätta mitt dagboksskrivande på nätet om jag ska fortsätta på blogg.se eller byta
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback