Rädd om svalorna!

Där uppe i garage-taket är det ett svalbo.  Det blir över platsen för min bil. Jag har funderat över hur jag ska hantera detta. -Varje dag är det fågel-bajs på bilen. Inte så bra för lacken om det får vara kvar.  Testade att ha en presenning över bilen, men det blev för besvärligt och tidsödande att ta bort varje gång.
 
Mer eller mindre är det på min bil varje dag.  Tänkte ett tag att det kunde vara rätt att helt  enkelt ta bort boet.Fast samtidigt så inbillar jag mig att det är färre  svalor nu jämfört med förut. Och jag vill hjälpa de som  valt garaget som boplats att överleva. Det vore hjärtlöst att ta bort boet med fågelungar i.
 
Lösningen för tillfället ser ut så här. Bredvid bilen i garaget stå en hushållsrulle, vatten i flaska och en skräpkasse att slänga i. Det innebär att jag varje dag tar bort fågelbajset på bilen och slänger pappret i plastkassen

Kommentarer
Postat av: Znogge

Bra tänkt där för jag har också en känsla av att det finns färre svalor så dem ska vi vara rädda om. Kanske vore det enklare att låta bilen stå ute en period?

Svar: Jag tror också att det har blivit färre svalor, vi får försöka rädda de som finns. Än så länge går det att sanera bilen varje dag men får se hur det blir, kanske får den stå ute tills ungarna är flygfärdiga
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback