Trevligt med grill och prat ute!

Vi passade på att göra grillknyte med goda vänner idag till lunch. Det var lagom kallt, strax under  noll, vindstilla och ingen nederbörd. Roligt att få en pratstund nu när vi inte setts på länge.  Vi tog det enkelt med bara korv och bröd och glögg och den enda Coronan vi såg var den nedan ;- )) Efter ett par timmar frös jag om fötterna och vi avslutade. Senare idag pratade jag med en god vän och hon tipsade om att man inte fryser så om fötterna om man står på ett sittunderlag. Det ska jag testa nästa gång. Och så köpa Hyltes strumpor med powerbank o värme i.  Det gäller att utrusta sig för att vara social i Corona-tider. 
 
 
 
Vi fick också göra bekantskap med en mycket trevlig hund, sällskaplig och trygg.  Det är för oss en ny ras, Hannoveransk viltspårhund. Den ska användas till spår efter skadat / fällt vilt,  5 månader gammal nu, blir 50 cm hög, kommer från södra Tyskland, Thüringen. Det är en lite ovanlig ras
 
Gillar korv!! 
 
Barn och hundar passar ihop, här var det lek hela tiden i snön! Roligt att se. 
 
På förmiddagen gjorde jag en skidtur förstås. Det funkar fortfarande, är ju på minus men bara - 1 grad. Håller tummarna att det går någon dag till, är lite på gränsen, sen ska vi tydligen få både nederbörd och hård vind.. Brydde mig inte om vallan idag. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vilken bra och trevlig dag! Smart med sittunderlaget till fötterna så det kan väl vara värt att testa.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback