Fint väder en fin dag på sjön

Skidor och midjekoppel på taxen! Det har varit efterlängtat och idag funkade det. Roland gjorde spår vid sommarhuset, det är betydligt mer snö där än här uppe i viken. Det gick bra, fast Seffrin  drog omkull mig en gång. Det blev ett häftigt ryck när han samtidigt fick vittring både på jaktkompis Thomas och kålbullar. Jag bröt i alla fall ingenting utan vi fortsatte. 
 
Fantastiskt väder hade vi, strålande sol som verkligen värmde, det rann av taken. Isen är tjock  kärnis. Det kom åtskilliga människor, hundar och fordon förbi oss; bilar, fyrhjulingar, sparkar, skidor, skridskor. Pimpling är populärt liksom grillning. Det är en stor sjö, alla får gott om plats. Vi träffade goda vänner som kom med sparkar och fyrhjulingar, de stekte kålbullar, trevligt att få pratas vid så här. Och de kunde låna  Rolands spårläggare några dagar så blir det mer skidspår på sjön.
 
Lunchen blev grillad korv förstås i det varma solskenet. Fast i morse var det - 20 grader så det är lagom att gå ut vid lunchtid när det blivit lite varmare som mitt på dagen idag. 
 
Sommarhuset är helt ok på vintern också.
 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Underbara vinterbilder!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback