Tax Seffrin är en listig tjuv!!

Våra tre hundar, dunker, hamilton och tax, brukar få tuggben på kvällarna. Det är bra för tänderna och de är sysselsatta en stund. Sen  märkte vi att tuggbenen liksom försvann från Musikk och Disco och hamnade hos tax Seffrin, fast vi begrep  inte hur det gick  till. Så vi kollade!
 
Då såg vi att tax Seffrin smög  under möblerna utan att ha klorna i golvet, hans steg hördes inte alls då. Han stal i obevakade ögonblick tuggbenen för de andra två hundarna, typ när de var ute och kissade!! Sen samlade han dem i en hög bredvid sig och vaktade dem, som bilden ovan,  men struntade i att tugga på dem själv!!  Obegripligt att hundar kan gå utan att ha klorna i golvet när de smyger.
 
Taxar är märkliga, de är chefer! Seffrin är tvekslöst chef i vår hundflock och tar sig olika friheter, exempelvis som här att ta de andras tuggben. Han stjäl ibland deras sovtäcken, de som finns på golvet framför teven och drar dem till sin plats. Det handlar ytterst inte om att han behöver grejerna utan om maktdemonstration: - Jag är chef och bestämmer!

Kommentarer
Postat av: Znogge

Hundar är verkligen olika personligheter!

Svar: Ja vi har haft många hundar som älskade familjemedlemmar under åren men alla är så olika!!
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback