Festligt knyte igår kväll!

Vi har känt varandra i över 20 år och sedan många år gjort årligt knyte med mat som vi gillar. Vännerna hade med det här; Karl-Johansvamp, paprikor, bröd, gurka, sallad, aubergine, squash, en fiskrätt med spanskt ursprung och en läcker abborre.
 
Potatisgratäng, rökt rådjurslår och tomater från växthuset var våra bidrag
 
En väldigt speciell fisk fanns med
 
Bästa abborren hade vännerna gjort. Rolands favorit! Den är fjällad men inte flådd och inte sköljd för då försvinner smaken. Sen skårad, kryddad med salt och peppar och lite mjöl,  stekt i smör och olja.  Våra vänner är experter på abborre, har fångat många. En trevlig kväll var det, vi hade mycket att prata om, har inte träffats på länge. 
 
En liten speciellt gäst kom och hälsade på. Vet inte vad det är för nåt
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Knytkalas är alltid gott och trevligt tycker jag. Man slipper göra allt själv och kan bli inspirerad av nya rätter.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback