Utebord och bänkar gör Roland nu!
Det är på gång, ett bord och två bänkar för utomhusbruk, fast inte hos oss. Det är av virke som har vuxit på egen mark, fint putsat och oljat.
Och den här medaljen får hänga med någonstans på bordet. Den är ett fint minne från tiden som mjölkbonde.
Agenda: Igår fick vi en fin kväll med goda vänner! Jag gjorde porterstek på tre sorters vilt dovhjort, rådjur och vildsvin. Vi testade om det blev olika. Nu är ju porter-tillagning så stark smak på så det blev inte så stor skillnad i smak, men rådjursköttet blev allra mörast och lite ljusare än de andra. Allt smakade bra, svårt att misslyckas med porterstek och vi har rester kvar till idag. Gasolkaminen var ett bra komplement till takvärmarna, vi frös inte alls och glasrutorna blev bra vindfång. Det blåste ju en del i byarna. Trevligt var det och tiden gick så fort. Hoppas vi kan ses snart igen.
Kommentarer
Trackback