Kräftfest igår tisdag!

Vi var på kräftfest igår hos goda vänner på Spriklerud! Två såna här fat var det på oss åtta personer!!  Det var väldigt gott.  Trevligt blev det på alla sätt, nästan 20 grader varmt, solsken och vindstilla. Vi satt ute förstås på deras altan med två nya fina ute-bord gjorda av Oskar! ;- )) Inga besvärliga insekter heller. Jag hade med en massa myggspray ifall men inget behövde användas. Inte ens älgflugor fast huset ligger nästan mitt i skogen. 
 
Alla ingredienser fanns med, sånger, snapsar, hattar och haklappar. Det fanns glutenfritt bröd också
 
Till dessert och efterrätt glutenfri äppelkaka och dito hemgjord tårta. Så gott var det! 
Roligt att kunna umgås med vänner genom att ses utomhus med gott avstånd så här i Corona-tider. Annars vore det trist.  Tacksamma är vi för våra goda vänner! De är väldigt viktiga.
 
Vi har idag fått lite uppdatering från yngste sonen som bor i Seattle. Bränderna på USAs västkust har inte drabbat dem, pågår längre söderut och österut. Nu har det till o med kommit regnskurar i Seattle. Men röken från de stora bränderna i Kalifornien och Oregon är besvärlig, den färdas lång väg. Son-familjen har inte kunnat vara utomhus på fyra dagar nu. Inne har de luftrening så där känns ingen rök. Jobb går att göra hemifrån och alla varor kan beställas för hemleverans till dörren, från mat till kläder, möbler osv. De får  varje dag, typ lunch, middag osv.  Dagis för sonen är öppet  men skolor i Seattle har varit stängda sedan april pga Corona och kommer att vara stängda året ut. Undervisning sker via dator. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vilken trevlig kväll i goda vänners lag.
Så bra att sonfamiljen har luftrening så de slipper röken inomhus.

Svar: Luftreningen är viktig. Förstår inte hur de skulle klara sig utan den, röken är väldigt ohälsosam
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback