Gasolkamin blev det som terrass-värmare!

Vi har klurat ett tag på hur vi ska kunna umgås med vänner utomhus nu när det börjar bli bistert och kallt. Vi är så pass gamla att vi hör till riskgrupp som helst inte ska bli smittade av Corona så vi vill inte umgås inomhus. Med lite extra värme på altanen kan vi i alla fall förlänga säsongen, om än inte sitta ute mitt i vintern. Valet föll på den här maskinen, finns på XL. Den har bra kapacitet, kan ställas in i olika lägen, går att köra på bara el om man vill, tuben sitter bakom kaminen, fläkt finns men kan stängas av. 
 
Vi testade den igår kväll en stund och tillsammans med takvärmarna så blev det riktigt bra trots idogt regnande. Gasolkaminen värmde de två sittplatserna som hamnade utanför takvärmarna och den värmde under hela bordet också. 
 
 
 
 
Så här blev ätingen  med gasolvärmare och gasolgrill. Helt ok!  Nu regnade det så apparaterna kom nära bordet för att vara skyddade under markisen, men om det inte regnar så blir det rymligare, framför allt för att grillen hamnar i andra änden på altanen, men värmaren kan också stå längre ifrån bordet, den sprider värmen bra.   Vi är nöjda med den här lösningen tills vidare. Trevligt att kunna träffa vänner över en fika eller en bit mat ett tag till. Det är viktigt för oss. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback