Disco igår kväll !!

Disco är mentalt så där på gränsen mellan busig tonåring och vuxen hund. Han börjar allt mer komma in i rutiner, är mycket följsam och läraktig. På kvällarna ska han bli kelad med ordentligt en god stund och hänga i husses knä. Därefter ska både han o taxen ut på linan ett par gånger för att kolla läget och markera. Sen lägger han sig på golvet / på sin bädd och ligger ganska still. Man får dra upp honom för att gå in i sovrummet för natten.  Vi har alltid haft flera hundar så det har blivit några genom åren. Men det finns inte två som är lika, var och en är sin personlighet och det är lika spännande varje gång att följa utvecklingen. 
 
Hundarna sover förstås i egna bäddar på nätterna. Men Jazz kommer ju till Rolands säng varje morgon och snossar lite. Taxen vill också komma opp men han har inte orkat hoppa så högt. Nu har Roland gjort en trappa åt honom!! Vi ska testa!
 
Idag är det arbetsdag på viltvårdsområdet här, Harnäsv vvo 3750 hektar. Det har lämnats in listor på fällda villebråd under året. Så här blev det:
63 rådjur
36 vildsvin
19 rävar
12 grävlingar
7 älgar (3 stora 4 kalvar)
6 harar
5 mårdar
4 minkar
4 tjädrar
2 bävrar
2 kanadagäss
1 iller

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback