Nu har jag köpt den!

Håkan Nesser är en gammal favorit. Han skrev ju från början om platserna där jag växte upp, eller i alla fall nära dem. Det var om Kumla och Blackstabacken typ. Senare  har han förlagt handlingen i böckerna till många olika orter. Jag har nog läst alla från och med "Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö" och framåt i tid.  Senast var det  "De vänsterhäntas förening", men ser på listan att jag nog missat den som kom efter; "Halvmördaren", den har jag inte läst. Får ta igen den senare. 
 
Kommande vecka hade förutsättningar att bli en bokläsarvecka. Det blir lite dåligt med bokläsning numera så det kan behöva planeras. Men jag ska verkligen lägga manken till och försöka ändå trots att förutsättningarna har ändrats. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Jag tycker mycket om Nessers böcker och han har ett bra och tilltalande språk. Denna har jag beställt på bibblan men får nog vänta ett tag misstänker jag.

Postat av: Josephine

Just nu kan jag inte komma på om jag har läst något av honom. I perioder blir det dåligt med bokläsning och jag läser numera även franska böcker så det blir mycket blandat.

Svar: Nesser skriver bra, jag har läst många böcker av honom. Flera har filmats också.
Inga Magnusson

2020-10-25 @ 10:07:55
URL: http://https://giraffen197.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback