Disco skar upp en trampdyna igår!

Stackarn skar upp en trampdyna på en framtass igår under jakten. Det är rätt djupt och huden på trampdynan ligger som flik över såret. Han kommer inte att kunna jaga på ett par veckor, vilket ändrar våra planer för jakt och resande den närmaste tiden. Ledsamt men vi hoppas mest på att det ska läka och bli bra. Vi tvättar med sårtvätt men i övrigt får det läka själv än så länge. Blir det sämre får vi kontakta veterinär.  Han verkar inte lida av det annars, fungerar som vanligt med äta och sova.
 
Just nu har vi ringt och sjungit för äldsta barnbarnet som fyller 18 år idag! Vuxen! Helt otroligt. När han föddes skrev vi brev till honom, roligt att de finns kvar. Han får en fin dag med sina närmaste i Umeå.
 
Nu har vi planerat för grillning i Liane-grillen med goda vänner. Det får bli brasa och mycket kläder på. Vi ska grilla vildsvinskorv. 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vilken otur med Discos trampdyna. Hoppas att det läker snabbt.

Grattis till dagens 18-åring!

Svar: Tackar! 18-årsfirandet blev speciellt. Till sin födelse för 18 år sedan skrev vi närmaste varsitt brev till honom, klistrade igen kuverten och han fick öppnad dem idag på 18-årsdagen! Det var en överraskning. Mitt hade han svårt att läsa, jag skrev skrivstil och det lär sig inte barn idag. ;-)) Jag tror att en dagstidning från dagen också skulle vara med men den kan har försvunnit i alla flyttar som varit under åren!
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback