Är det syndafloden???

Det började regna i natt och har hållit på hela dagen. 20 mm har kommit och fortsätter i samma takt. Man börjar undra om det är syndafloden som är över oss. Enda trösten är att det har slutat blåsa. Det förra ösregnet + hård blåst sabbade ju min fönsterputs på utsidan, så det är bara att börja om igen.  Det blev fullt med smutsiga ränder och de orkar jag inte se hela vintern.
 
Det var ju förvarning om ruskigt väder så jag planerade den här dagen med inomhus-jobb. Jag tog opp en rejäl vildsvins-skinka och gjorde lite olika maträtter av den för att frysa ner i portioner, bara att tina opp sen. Återkommer imorgon om hur det blev. (Som svensk-lärare så kan jag reglerna för avstavning men jag har jobbat hela livet med elever som har läs- och skrivsvårighet så jag vet att läsningen underlättas om jag delar upp de långa orden lite)
 
En artikel i Värmlands Folkblad idag om en värmlänning som lyckats bra i IT-branschen, Lars Wingefors. Hans företag Embracer Groups har ju anknytning till son Mattias spelstudio i Seattle, C77. 
 
https://www.svd.se/bors/news_detail.php?newsid=faca2cc1-04ab-4520-a370-863c537c4698
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback