Premiär med Pulled Pork!

Vi har ätit Pulled Pork en gång tror jag och det var när Robin lagade det på Liane och bjöd på. Men vi har aldrig gjort själva. Igår var det i alla fall premiär. Inte så att vi gjorde köttet, för det var färdiglagat så här första gången. Man kan köpa vacuumpackat i kartong hos Rickard. Det är liksom en köttklump färdig i buljong. Den skulle in i ugnen en halvtimme på 200 grader för att bli varm 
 
Sen var den varm och klar. Då ska man riva isär den. Det blev så här ungefär, ser ju ärligt talat inte så väldigt aptitligt ut. Men jag lydde receptet, rev och slet.
 
Och lade på klippt persilja och gräslök samt riven vitlök. Kunde ha varit vitlök pressad och blandad med buljongen som man sedan öser över köttet.
 
Till det hela kan det tydligen ofta vara typ hamburgerbröd med diverse dressingar, bbq och grönsaker. Det såg jag på nätet.  Men jag kokade potatis eftersom jag vill ha det till annat. Och det fick bli bbq-sås + gräddfil till ( bra kombo!) och så lök, avokado, gurka och tomat. Kunde gott ha varit majs också men det fanns inte hemma. Och löken kunde ha varit rödlök, färsk eller picklad. Vi satte tänderna i den här anrättningen och hoppades på det bästa. Kanongott var det!! Väldigt mört och smakrikt! Det är inte sista gången vi äter Pulled Pork. Måste testa att göra eget Pulled-porkkött på vildsvin, det borde bli bra.
 
 Utsikten till lunchen var inte heller fel + högljudd fågelsång runt oss ute på altanen. 
 
Idag blir det lite köpt morsdags-firar- mat. Det är alltid bra present och Mors dag firar vi inte så mycket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback