Mossan går bort med robot!

Vi har ingen gräsklipparrobot här hemma men på Liane. Där är mycket klippning med bl.a. en fotbollsplan och den behövs verkligen. Det var mycket mossa på den här gräsmattan före robotens inträde. Men efter ett par år med robot så var det helt mossfritt. Vi klurade men förstod inget. Alltså frågade vi god vän agronomen. Han berättade att mossa inte tål tryck. Det räcker alltså med robotens  körningar så dör mossan. En oväntad bonus!
 
Jag gick runt och kollade idag. I bakgrunden syns vårdträden som barnen med anknytning till Liane har. Vi har flyttat på två som inte växt så bra, dålig jord. De ser ut att ta sig fint nu. Och jag sprayade på lite  rådjursavskräckning igen på alla träden för rådjuren  vill äta kastanjeknopparna. Ser ut att funka bra, hittills har vi inga rådjursbetningar.
 
Idag kan det bli en kanonfin dag med lite värme och solsken. Vi ska ringa och sjunga för ett födelsedagsbarn. Det blir också hämting av vildsvinskorv, Bratwurst,  och senaste vildsvinet ska flås, ev styckas också. Vi kommer inte att svälta ihjäl framöver. ;- ) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback