Idag ska han grillas!

Inte gubben, men fisken!! ;- )) Det blir premiär för vår del, eller rättare sagt för Rolands del. Jag brukar hålla mig till spisen och köket i matlagning. Men Roland ska grilla öring på gasolgrill! Ny och fungerande grilltermometer är inhandlad så det ska gå att kontrollera temperaturen. Vi funderar på att med god hjälp av K. i Signebyn filea den och grilla filéerna, inte hela fisken. Kanske i folie med kryddor och grönt och lök. Sen kommer några goda vänner och placerar sig på Corona-avstånd i det väntat vackra vädret ute på vår altan  för att tillsammans med oss smörja kråset. Det är vi som brukar fördriva tid tillsammans i virusisoleringen. Vi begränsar verkligen vårt umgänge till minimum. Tips på hur man grillar fisk  bäst och vad man ska tänka på mottages tacksamt förstås.

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vi grillar inte fisk så ofta men rätt temperatur är verkligen A och O. Sedan så krävs det förstås goda tillbehör och en passande sås. Lycka till med projektet!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback