Holgers konditori Säffle idag!

 Vi isolerar oss så mycket vi kan, men idag hade vi ett ärende till Säffle som inte gick att ändra på. Det var inte i folksamling ! ;-) Och vi passade på att handla Corona-klokt på Holgers. Så här gick det till
 
1. Vi ringde och gjorde opp vad vi ville ha ( till Sara förstås): 6 bullar, 6 wienerbröd och Budapest. Och ungefär vilken tid vi räknade med att komma.
2. Vi fick telnr till Holgers  0533 10565  och swishnr och vad det skulle kosta
3. Strax innan vi kom till Holgers ringde vi och sa att nu är vi snart där
4. Då ställdes vår beställning ut i vita kassen  i glasluckan utanför
5. Vi kunde har plingat på klockan i glasluckan men behövde inte, Paulina såg oss
6. Pengarna swishade vi med mobilen  till Holgers från bilen
7. Jag tog med mig kassen till bilen
8. Klart var det! Vi åkte hem
 
 
 
Så bra! Jag behövde inte gå in och riskera komma nära någon. Vi behövde inte byta pengar och jag kunde bunkra smarrigt kaffebröd för vår isolering! Man får belöna sig i hårda tider. Och jag bakar ju inte. 
 
Så här läckert är det. Jag fryser förstås en del och bjuder någon på förmiddagskaffe. Budapesten ska vi ha i kväll när vi firar att veden är klar. Mer om det firandet imorgon och hur mycket ved  det blev till slut.
 Tack Sara och ni andra för gott bröd! Förutom att vi fick gott kaffebröd så känns det bra att försöka gynna lokala företag på olika sätt nu när många inte vågar gå ut! Vi behöver hjälpas åt att klura på hur vi kan göra det.  Holgers konditori har hittat ett sätt som funkar i virustider.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback