Eftermiddagskaffe med vänner!

Corona-livet tenderar ju att bli lite lätt ensligt. Vi försöker hitta på nya vägar att ändå få umgås med goda vänner, få prata och skratta tillsammans en stund. Häromdagen var vi hos goda vänner och åt lunch-soppa. Och nu var det vår tur att bjuda på eftermiddagskaffe med wienerbröd och bärkaka med visp.
 
Vi funderade på om vi skulle sitta inne eller ute, gick ut och in för att testa. Det var ett gränsfall. Solen sken i alla fall och det var så inbjudande att vi till slut valde att duka ute.  Det kom ibland kalla vindpustar från väster men med en extra tröja / jacka så funkade det bra.
 
Man blir glad av att sitta i solsken och glädje behöver vi mycket av nu i dessa tider. Wienerbröden från Holgers konditori i Säffle fick mycket beröm. Och vi har trevligt tillsammans i det här sällskapet. Visst pratar vi lite om trista Corona-nyheter, men mest ändå om roliga historier från bygden! Viktigt att ha goda vänner inom räckhåll nu när vi inte kan sällskapa med barn / barnbarn och andra som vi brukar träffa. Vi undviker butiker också, vilka hos oss på landet är inte bara platser för inköp utan också platser för att träffa grannar / personal och  prata bort en stund. Så livet kan som sagt bli lite ensligt. 
 
Ok, det var tempen i solsken men så här varmt har det inte varit här förut, rekord för i år!
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Trevligt med fika tillsammans och så klokt av er att sitta ute! Man får passa på när vädret tillåter.

Trevlig fredag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback