Fin Coronafri morsdag!

Vi startade gårdagens morsdagsfirande med en skogsutflykt och förmiddagsfika, jag, Roland och Seffrin på fyrhjulingen. 
Vi for till Blomsere, Nerare Blomsere, Raskere, Rönningen och så ut på Hästöna, Tyta och till Lillöna, Skamserevika. Roligt var det för Roland kan berätta om alla ställen, känner väl både egen mark och andras, minns de som har bott där.
Genom vacker skog åkte vi. 
Och här blev den vackra platsen för medhavt fika längst ut på Lillöna. På andra sidan sjön ligger Skogen och Skogsnäset. Det var sommarvarmt och fint. På hemvägen stannade vi i vägkanten och pratade en stund  med M och A-C, så där som man gör numera i Coronatider, umgås i vägkanten! ;- )  
 
Nästa moment i morsdagsfirandet blev att jag tog en långpromenad med trevlig granne o f.d. kollega  Monica. Himla mysigt var det, massor att prata om, fast ingen bild från det!
 
 Sen blev det äting Roland o jag i stugan på altanen. För säkerhets skull hade vi beställt proffslagad mat för att fira dagen. Så gott var det!
 
Efter maten så såg vi när  Propulsion äntligen vann Elitloppet. Skulle ju ha varit publik då när han vann på femte försöket! Tänk vilket jubel det skulle ha varit. 
 
Allra sist på morsdagsfirandet blev det en trollingtur på absolut spegelblank sjö, fortfarande sommarvarmt och vindstilla var det. Här är nog klockan 21.45 för solen är på väg ner.
 
 
En fin dag blev det och kontakt med barn och barnbarn förstås på olika sätt, fast vi inte kan träffa dem.

Kommentarer
Postat av: znogge

Vilken bra dag det blev ändå!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback