Dotter Malin här med delar av familjen.

Dotter Malin bor i Umeå så det är en lång resa hem till Sillerud. Nu har hon varit på besök hos oss några dagar med söner. Eftersom vi har Corona-avstånd så bor de inte i vårt hus utan på Liane och har eget hushåll.  Vi umgås utomhus. Gemensamma bilfärder funkar ju inte heller så det är tur att de gärna cyklar och går. Kajaken har också varit ute på tur.
 
Celebert besök fick vi också av en av dotters goda vänner; Sandra från Fengersfors och dotter Nova. Nova o vårt barnbarn Isak döptes samtidigt för många år sedan, en fin ceremoni med präst Maria som sedan blev präst i Sillerud. Världen är liten ibland.  Vi grillade vildsvinskorv på gasolgrillen ute på altanen. Och sen blev det luftgevärsskytte. Sandra sköt första gången i livet och träffade direkt, både det skottet och de flesta andra. Hon trodde på att det berodde på yougaträning då man tränar koncentration o fokus. Roland tror att kvinnor är bättre nybörjare. 
Roligt att få återse dotters gamla vänner.
 
Så här ser tavlan ut
 
Sandra är en rätt välkänd företagare från Fengersfors. Hon har sedan många år ett vedeldat stenugnsbageri där med flera anställda. Verksamheten är knuten till organisationen Not Quiet som bl.a. gör och säljer olika sorters hantverk vid Fengersfors gamla bruk. Vi besöker det minst en gång varje sommar.
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vilket kärt och trevligt besök ni har. Jag tror definitivt att yogaträningen kan komma till nytta även vid skytte.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback