Lunch på Wiksfors igår torsdag

Wiksfors är ett gammalt nedlagt bruk i Långserud som fått matserveringar, saluhall, Antikshop, träsnideri osv. De har många besökare.
 
Vi stannade till där för lunch på väg till David för tavelköpet. Vi anlände lite före kl 12.00 igår och då var det massor av bilar och fullsatt på uteserveringen vid våfflorna, men vi behövde inte stå i kö för att beställa. Fast när vi ätit färdigt så var det helt fullt och kö utanför huset.  Roligt att detta har blivit en sån succé, så mycket folk en vanlig torsdag till lunch. Den som vill slippa stå i kö bör alltså vara där i god tid. Igår var det servering 11.00 - 17.00
 
Här har vi inte varit än, Wedbränts pizzabageri. De har tyvärr inte glutenfria pizzor. Men det är populärt och pizzorna lär ska vara jättegoda (från vedeldad ugn tror jag!)  Många barnfamiljer besöker Wiksfors, det finns gott om plats för barnvagnar och utemiljön ger lekmöjligheter.  Och på matställena finns gott om sittplats med avstånd, man slipper trängas.
 
Jag tog räkvåffla den här gången, men orkade förstås inte allt, fick god hjälp med doggy bag!
Här är min doggybag som jag fick en folie att svepa in i!  Duktig personal, ungdomar som är glada och trevliga och proffsiga. 
 
Till dessert delade vi en våffla  med jordgubbar, glass och nötter med kaffe. Perfekt!

Kommentarer
Postat av: Znogge

Så gott det såg ut! Bra dessutom med doggybag men jag hade garanterat ätit hela :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback