Till skogen igår, för att kolla vad vildsvinen hittat på!

Igår blev det en tur upp till skogen med barnbarnsfamiljerna för att se vildsvinens senaste framfart. Det är spännande, både att åka fyrhjuling och att kolla efter vad vildsvinen hittat på.
 
Lite snö blev det på morgonen och ännu mer senare på dagen. Så nu har vi fått nåt som i alla fall liknar vinter med minusgrader och några cm  snö på marken. Man får vara tacksam.
 
På eftermiddagen igår hade vi gemensam äting här på Lihaget, potatisgratäng,  rökt rådjurslår och glasstårta från Wermlandsmejerier. Så himla mysigt att få ha dom  här! Liv och rörelse blir det med 5 vuxna och 5 barn!
 
Idag kanske det går att åka pulka i källarbacken. Roland är nöjd med att det äntligen är spårsnö och går nu på morgonen till skogen med valpen medan jag ska ägna mig åt sovmorgon + bokläsning! ;-))
 
På eftermiddagen  idag kommer Rolands systerdotter och man. Vi planerar att göra grillknyte i Lianegrillen tillsammans med barnbarnsfamiljerna. Ser ut att bli rätt fint väder. Vi har åtminstone fått en strålande vacker morgon på Liane. Så här ser det ut idag 07.15
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback