Vi går helst inte in i butiker!

Vår shopping är ytterst begränsad nu i Corona-tider. Vi undviker att umgås med andra människor inomhus p.g.a. smittorisken och butiker i Årjäng är väldigt hjälpsamma. Igår var det slut på fågelfrö, vi ringde och XL lade ut utanför entrén, bara att hämta. 
 
Och likadant på Myrvolds. En ny sågklinga behövdes igår och drivmedel till sågen. Efter telefonsamtal så lades varorna ut och vi kunde bara hämta.  Tacksamt att det funkar så bra och det är fler butiker som ställer upp så här. Ärenden för post, Systembolag och apotek gör vi via ICA Sillerud som ombud och där kommer  också personalen ut med varorna så vi slipper gå in i affärslokalen (erbjuder också hemkörning och inköp i obemannad butik!).  Det finns även  matställen som har hämtcatering, vi tog hem ett fantastiskt julbord från Sinnikka, Ica Sillerud.
 
Vi måste alla hjälpas åt för att inte sprida Corona-smitta nu när sjukvårdsplatserna är fulla och vårdpersonalen sliter ont. Det innebär att avstå från en del av vår vanliga bekvämlighet, men det är ju förhoppningsvis övergående.  Det kommer fler jular när vi kan träffa barn och barnbarn, när vi kan köpa julklappar som vi brukar och när vi kan gå på restaurang.  

Kommentarer
Postat av: znogge

Vilken god service. Vi undviker också besök i butik och beställer hem allt som går. Därför blev jag verkligen irriterad när jag läste att Löfven och Johansson är ute och rantar i gallerior. Stå i direktsänd TV och säga ett och två dagar senare strunta i sina egna uppmaningar. Två usla föredömen.

Svar: Ja det är skamligt!
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback