Utställning av barnbarnens bilder!

Ibland får vi bilder som barnbarnen och extra-barnbarnen gjort. Det är så roligt. Vi tittar på dem ibland, en del hamnar på kylskåpet, men sen blir de lagda åt sidan. Vi har inte så många väggar men nu blir det en plats för utställning av deras bilder. Just nu är de här aktuella men vi kommer att byta ut dem när nya kommer.  Det är speciellt att ha barnbarn som är bildintresserade och som visar det på olika sätt, med olika tekniker och  allt utifrån ålderns förutsättningar. 
 
Här längst upp är de äldsta barnbarnens bilder. Uppe till vänster ett fint foto från äldsta barnbarnet Moses, 18 år. Det är taget vid forsarna i Arboretum, naturområde en bit upp vid Umeälven. Han är flitig med kameran. Till höger om det är en välgjord akvarell med fint ljus gjord för en tid sedan av broder Isak 15 år. Underst är finstämd naturbild från syster Lovis 6 år.
 
Här ovan till vänster är en uttrycksfull björn och fjäril gjord av Lou 5 år och till höger om den en snyggt dekorerad text från broder Bill 8 år. 
 
Här är en fartfylld bild gjord av Kaishu 2 år. Det handlar om hur det blir när lastbilar kör.
 
Och här har vi fått detaljrika och färgglada bilder  från extrabarnbarnen  (barnbarnens kusiner!)  i samband med en födelsedag. Uppe till vänster från Bobo 8 år, till höger om den från syster Bonnie 5 år och längst ner en fartfylld bild från broder Vide 2 år.
 
Återigen, så roligt att det finns ett bildintresse hos barnbarnen och äntligen har vi hittat ett bra sätt att få ha bättre koll på dem.
 
(Beklagar reklamen här nedan! Tidigare har jag kunnat betala för att slippa den men det går inte längre. Jag tjänar inget på den) 

Kommentarer
Postat av: znogge

Här sitter det också uppe några bilder som lilla S har gjort <3 Visst är det något speciellt med barnbarnens alster.

Svar: Finaste bilderna!
Inga Magnusson


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback