Städning blev det idag i det trista vädret!

Tror att vi är fler som har sysselsatt oss med att städa och slänga idag när det inte gick att vara utomhus. Blåsten ven runt husknutarna och regnet föll hela dagen, inget väder för promenader eller jakt!
 
 
Vi tömde  en byrå som vi bara lagt ner grejer i,  i många år. Sån här städning blir ju en blandning av ilska över att vi sparat gammalt skräp och sen nästan tårar över nostalgin att hitta gamla minnen som skolfoton och konf-kort och tack-kort i generationer. Många av människorna finns kvar, lite lätt åldrade sedan fotot, ;- )  men många är också borta och saknade 
 
 En stor låda med gammal teknik blev  släng, vi vet inte vad allt är för nåt eller vad det hör till, ett antal gamla telefoner både vanliga och mobil, med laddningsutrustningar till. Kanske slänger vi nåt som vi kommer att sakna senare, men det går inte att spara på allt. Vi får väl köpa nytt om det behövs.
 
Släng blev också för gamla hundmediciner som vi ska vara rediga och lämna till apoteket så småningom.   Sen blev det alltså en nostalgitripp också med massor av gamla foton, en del  av dem tyvärr nästan förstörda av ålder. 
 
Gamla papper åkte till släng, bl.a. en 15 år gammal översiktsplan för Årjängs kommun, minne av Rolands tid som kommunpolitiker ;- )) Vi får hoppas att det finns nya översikter nu!
 
Och kuriosa fanns , kolla nedan!  Aldrig använd, inte ens öppnad förpackning! ;- )). Kanske bäst att skicka till Apoteket för destruktion.
 
Trist att städa sånt här gammalt,   men en skön känsla  när det väl är gjort! Och bra att kunna sortera det som är kvar så det får rätt plats.  Nu kan vi nog vänta 10 år till nästa byrå-städning. ;- ))

Kommentarer
Postat av: znogge

Så skönt att få rensat ut. Vi har en byrå som jag ska ta itu med snart...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback