Smarrig pytt i panna igår!
Vi äter pytt i panna rätt ofta. Bra viltkött står ofta på vår meny. Inte så sällan blir det kött över och då passar det till en god pytt någon dag efter. En känd restaurang-man (glömt namnet) sa alltid att han brukade kolla ett matställes kvalitet genom att beställa pytt i panna. Om det var god kvalitet på restaurangen så var alla ingredienser finskurna och det skulle vara fint kött, inte gårdagens korvrester. Jag brukar tänka på hans ord och försöka skära pytten i små bitar. Igår blev den extra god; kött kvar sedan tjälknölen på älg och rådjurssadeln, lök, hemmapotatis och stekta kantareller som Roland fann igår på morgonen. Lyxigt att ha tillgång till goda närproducerade råvaror!
Kommentarer
Postat av: Znogge
Spontant skulle jag gissa på Mannerström eller Wretman. Själv gillar jag inte pyttipanna oavsett köttkvalitet.
Trackback