Grillad vildsvinsfilé!

Inte helt fel! Vildsvinsfilén låg i marinad någon timma först, med ingefära, riven apelsin och honung. Sen blev den helgrillad till så där 70 grader.. Potatisen var kokt i förrgår, och nu delad och ovanpå vitlök, smör, timjan, västerbottenost och i ugnen så där 20 minuter. Grillad majskolv, grillade grönsaker, sparris och  lök blev fixade på grillen. Till det hela en kantarellstuvning som eg bara var brynta kantareller   från gårdagens plockning,med lite  vispgrädde, salt och peppar. Det räcker. 
 
Så här låg filén på grillen, lagom till oss två att dela på.
Vi hade tänkt gå på räkfrossa och musik på Stationscafét men dagens plikter drog ut på tiden så det funkade inte. Vi fick fixa kvällens mat själva. Hoppas det blev bra för dem som ändå gick.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback