Fint idag onsdag! Präktig dag blev det! ;- ))

Dagen startade med en otrolig soluppgång kl halv 6, fotad genom fönstret. Det bara sprakade i nordost!
 
Det var planerat att den här dagen skulle bli en präktig hemmadag. Som pensionär går det bra att ha såna här dagar utan stress. Jag tog upp frysta självplockade lingon och kokade två burkar sylt. Sen hämtade jag hemma-hallon i boxen och kokade tre syltburkar. Det blev en liten burk hjortron också men den var redan i källaren när jag tog bilden. 
 
Känner min mammas blickar över axeln när jag gör sånt här! Hon är borta sedan många år men finns på nåt sätt närvarande i sysslor och redskap. Länge gjorde vi sånt här tillsammans.
 
Sen blev det ett par tvättmaskiner, med tillhörande plock
 
Efter det blev det byte i hundarnas liggplatser. Det är ju tre hundar alltså  tre dagplatser och tre nattplatser åt dem här inne i huset. De luktar illa om man inte håller rent i dem. Jag använder täcken med kraftiga påslakan på. Det blir lätt att hålla rent, bara dra av lakanen och köra i tvättmaskin 60 / 90  grader. Slipper hålla på och tvätta tungtorkade filtar. Taxplats Seffrin här ovan
 
Det luktar bra efteråt. Här är Discoplatsen
 
Och Jazzplats.
 
Och Roland har fortsatt städningen i källaren på Liane. Det får bli en transport till tippen snart med lite av varje som var kvar från tre generationers boende i huset. En del var värdefullt och fint, ska sparas, träkagge från Åmål med flaska i, en gungstol och en separator som ska till hembygdsförening. 
 

Kommentarer
Postat av: Znogge

Vilken effektiv dag!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback