Äting hos Claessons på Karolinen blev det igår!

Claessons är en stor restaurang i huset Karolinen i Karlstad. Vi åt där igår. Roland tog förstås stekt fläsk och raggmunk och lingonsylt som planerat! En rejäl portion blev det. Dom var snälla och stekte en egen torsk åt mig utan panering.
 
 
Roland skickade bild och beröm till ägaren Claes Claesson och tackade för bra stekt fläsk. De har kontakt över nätet, vet inte hur och varför. Men jag tror att han har ursprung i Årjäng. 
Sen fick jag tid för shopping och det blev en del faktiskt, både klädesplagg och annat.
Rolands möte blev längre än det brukar bli och man var inte ense i besluten. Så när vi kom hem så ringde Rino Rotevatn ( Svt Värmland) och intervjuade Roland mitt i ätingstart med goda vänner. Resultatet av den intervjun går att läsa på nätet på värmlandstv. Det handlar om viltförvaltning men jag är inte helt säker på vad man var oeniga om  så jag ska inte fördjupa mig i ämnet.
 
Vi hade i alla fall en trevlig kväll med goda vänner. Det blev Vätternkräftor,   Jansson och svampomelett!
 
En bit av dukningen här hemma igår kväll, rönnbär är tacksamt att ta in till bordet, det finns massor i år. Stenar är från Rolands årliga jaktvecka i Ålviken / Ålåsen och från son Mattias bröllopsresa till Okinawa för rätt många år sedan nu :-)  Mysigt att ha kvar stenar från olika tillfällen i livet. 
 
I kväll blir det i alla fall inlägg här om ett nytt sätt att rensa svamp, med mjölat vatten. Nu har jag testat.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback