Årets älgpass!

Ha ha.... teknikens under. Årets älgpass är röjda  idag och inlagda på data. Och jag tror att man kan ta bilder från givet pass och lägga ut så andra kan se! Bra hjälpmedel!
 
Min ilske-tröskel är hög. Det är väldigt långt emellan att jag verkligen känner mig arg, sker kanske bara ett par gånger per år,  borde kanske bli oftare. Men att fejka ilska vore också svårt, de flesta irritationsmoment går  att också se från en humoristisk sida. ;-)
 
Men idag rann sinnet efter en god stund av välvilliga och vänliga  men fruktlösa förhandlingar med två absolut korkade människor. Det var tack o lov inte med familj, vänner eller ens bekanta. Mina  ögon blev  till slut svarta kände jag. Jag rev itu det aktuella pappret,  gjorde en snabb och bestämd verbal avslutning i ett något högt tonläge, ungefär det som vi lärare använder när vi vill nå till nedersta raden i klassrummet med ett budskap. ;-)  Ögonen hos de korkade blev plötsligt stora, lätt skräckslagna och argumentationen  tystnade snabbt. Sen gick vi vidare i det som skulle klaras av.  
 
Ha ha... man blir trött av att vara arg. Fick ta en powernap sen. Men nu är allt i ordning igen och jag ska ta en tur med Seffrin. Han behöver komma ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback