Älgstek blev det igår kväll

Den tillagade vi som porterstek, en gammaldags maträtt men kanske allra bäst sättet att laga till älgkött. Både köttet och såsen får mycket smak och behöver inte vara så salt, det smakar mycket  ändå.  De gamla muggarna från klostret Taizé i Frankrike är fortfarande favoriter.  Stenar till dekoration på bordet blir det ofta. Här är en sten från Berlinmuren, trädfossil från USA, stenar från Crescent lake norr om Seattle och en korall från Okinawa. Trevligt hade vi, ett glatt gäng!
 
Idag blir det nog en sväng till Årjängs marknad. Med kanonfint väder så blir det nog mycket folk, en stor marknad med många norska besökare. Vi får kolla om Vild-Hasse är där i år. Om allt klaffar så kanske vi  kommer hem med en hink lingon! Vore så himla roligt i så fall. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback