Nysäters Hem och Antik!

Det är en favoritbutik! Jag var där för några dagar sedan och här är bilder från något av det bästa. Det är en stor antikaffär i Nysäter med massor av fina saker. Det finns så många härliga arrangemang att kolla på, nya vid varje besök dessutom. Och det luktar inte illa här, det är rent och snyggt. Annars brukar det vara en tung odör av damm och lort i antikaffärer. Hemsida och fb för Nysäters hem o Antik följer vi förstås. Just idag tisdag  är butiken  stängd men öppnar imorgon onsdag kl 11.00  
 
 
 
Många guldspeglar! Men tyvärr har jag redan inhandlat min kvor här, tre stycken. Han inte plats för fler nu.
 
 
 
 
 
 
Idag är det lugnt tempo i agendan. Vinterdäcken ska på har jag tänkt mig. De förvaras  på Toyota, jag bara åker dit och byter och så förvarar de sommardäcken över  vintersäsongen. Så himla lättvindigt! 
 
Ett barnbarn fyller år idag och vi ska ringa och sjunga förstås, som traditionen bjuder. Liten gåva har vi skickat. 
 
I kväll ska vi på äting hos goda vänner. Lite ovanligt val av maträtt men himla god. Jag återkommer om det. 
 
Expressen tv "Direkt med  Niklas Svensson" ska sända en hel kvart om Årjäng under dagen. De som vill ringa in till programmet via Skype och prata om sånt som känns aktuellt i Årjäng kan göra det. I så fall går det bra att maila till [email protected]. Det ska bli roligt att se det här. Årjängsbördige Magnus Olofsson är  involverad och jobbar med detta, en begåvad kille som jobbar med tidnings- tv. Om man missar direktsändningen kan man se programmet i efterhand på Expressen-tvs hemsida.  Klockan 16 börjar det på Expressen.se och Comhem kanalplats 43. Magnus postar länk  i facebook-tråden när det närmar sig. Bara att klicka på den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback