Nöjda med valpen Disco är vi!!!

Han utvecklas väl, växer fint och verkar klok, lyssnar på våra tonfall och önskningar. En riktig familjehund. Sen är han förstås en alldeles vanlig valp med bus i blicken och mycket energi. Den stora skillnaden de senaste två veckorna är ändå att han kan lägga sig still på kvällarna och gnaga på nåt, inte bara springa runt. Fast han biter intensivt, kliar nog i tänderna som han ömsar , vi hittar tappade tänder ibland på golvet. Det är väl för tidigt att säga att han är rumsren men det har inte blivit något på golvet på hela tiden vi har haft honom. Vi tar ut honom så fort han är i närheten av dörren, det kanske har haft effekt. På nätterna sover han här inne, ligger still och är alldeles tyst. Likaså när han är med i bilen. Disco känns som en trygg hund. Han har fått mycket skogsvana och lämnar oss alltmer i skogen för att undersöka olika dofter.
 
Bäst av allt är kanske att han igår följde efter ett harspår i 45 minuter!!! Han såg inte haren men det gjorde Roland. Och Disco gjorde så som en bra jakthund ska göra. Han följde spåret som inte gick rakt utan lite här och där. När han tappade bort det så rusade han inte tillbaka i spåret utan cirklade runt där han tappat tills han hittade det igen. Det är ett instinktivt korrekt beteende som nog inte går att lära en hund. Vilken lyckodag det blev! 
 
Det blev en annan lyckohändelse under gårdagen, det som gjorde mig så arg häromdagen kommer att med automatik  försvinna,  så vi borde nog ha köpt en lott på en sån turdag! Ha ha....!
 
Ikväll blir också trevligt ser det ut som. Vi är bjudna på äting hos goda vänner. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback